Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Lady Li η πρώτη δούκισσα

Σχετικα γρηγορα τελειωσαν αυτη τη φορα για την αναδειξη δουκα στο ελληνικο δουκατο,ομως για πρωτη φορα δεν εκλεχτηκε δουκας, αλλα δουκισσα. Η πρωτη δουκισσα λοιπον του ελληνικου δουκατου ειναι η Lady Li, αρχηγος της παραταξης του ΛΑΕ. Ρωτησαμε τρεις πολιτες του δουκατου να μας πουνε τη γνωμη τους γι' αυτη την εκλογη(τα επιθετα τους δεν ανακοινωνται για ευνοητους λογους.

Αλεξανδρος

''Αισχος , ντροπη αν ειναι δυνατον να εχουμε γυναικα να μας διοικει,παει θα καταστραφει το δουκατο, τωρα θα μου ζητησει η γυναικα μου να βγαινει και εξω με τις φιλες της''.

Ζωη

''Επιτελους ολες οι γυναικες του δουκατου με αυτη την εκλογη δικαιωνονται, θα δειξουμς ποσο ανωτερα οντα ειμαστε απο τους αντρς που το μονο που εχουν στο μυαλο τους ειναι το σεξ και ο πολεμος''.

Φαμπιο

''Γυναικα στην εξουσια δεν μου ακουγεται κακο, αντε να βγει και ενας δικος μας Δουκας καποτε να δειξει τι μπορει να κανει,καλε ρεπορτερ τι ωραιο μαλλι που εχεις''.


Η εκδοτικη ομαδα της εφημεριδας ανεξαρτητος τυπος θα ηθελε να ευχηθει στη Lady Li να εχει μια παραγωγικη θητεια στη θεση της δουκισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου