Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Ανεξάρτητος Τύπος

Μια νεα εφημεριδα με ελευθερη φωνη, χωρις δεσμευσεις, με μπολικο χιουμορ και στοχο την ενημερωση των πολιτων και την ψυχαγωγια τους. Η διευθυνση της εφημεριδας ζηταει ατομα με θεληση που θελουν να δουλεψουν για την ενημερωση του πολιτη , απαιτουμενο για την προσληψη στην εφημεριδα ειναι ο συντακτης να εχει μεγαλες δοσεις χιουμορ.

Ας περασουμε στα πιο hot ζητηματα ,που απασχολουν το δουκατο το τελευταιο διαστημα.

Σέρρες

Το Las Vegas του δουκατου, ο δημαρχος αποφασισε να ανοιξει εταιρια στοιχηματων ηδη παικτες απο ολο το δουκατο συρρεουν στην πολη και μαλιστα ακομα και ο ιδιος ο δουκας πονταρε στο σερραικο στοιχημα. Συμφωνα με καλα πληροφορημενες πηγες ο δημαρχος Σερρων ακουστηκε να λεει στο μεντορα της πολης : Ξεκινησα το στοιχημα με αγωνες ποδοσφαιρου και ηδη εγινε χαμος σε λιγο καιρο που θα βαλω και ιπποδρομο θα γινει πανικος θα γινει ταραχη, θα μας παρακαλανε για να μπουνε στην πολη.

Κιλκίς

Τις τελευταιες μερες παρατηρειται μια ερημωση στις ταβερνες στο Κιλκις, μιας και οι κατοικοι του Κιλκις, ως επι των πλειστων, πηγαν ταξιδακι αναψυχης στον Αγιο Γεωργιο για να δουν απο κοντα τα εργα και τις ημερες της δημαρχου του Αγιου. Εγκυρες πηγες αναφερουν πως επιστρατευτηκαν πανω απο 10 καρονομοι για να μπορεσει να ομαλοποιηθει η κυκλοφορια στους δρομους εξω απο το Κιλκις.

Αγιος Γεωργιος

Τα παντα ολα,η αμφιλεγομενη δημαρχος του Αγιου Γεωργιου καταφερε να κανει την πολη της το hot spot του Αυγουστου για το δουκατο, ολοι ηταν εκει ο καγκελος και η παρεα του, στρατος, συμβουλοι, δουκες, λαος και κωλονακι, παπαδες, περιπλανομενοι,περιεργοι, περαστικοι και φυσικα τα αγαπημενα μας κλωναρια. Σχεδον ολες οι εξεχουσες προσωπικοτητες του δουκατου περασαν ή ειναι ακομα στον Αγιο. Φημες λενε οτι ολο το σουσουρο εγινε για να βγαλουν φραγκα τα πανδοχεια και οι ταβερνες του αγιου, πληροφορια που σταλθηκε στην εφημεριδα μας οτι στην δημαρχο του Αγιου δοθηκε απο το δοιηκητικο συμβουλιο ταβερνιαρηδων Αγιου τιμητικη πλακετα για τις υπηρεσιες που προσεφερε στον κλαδο κρινονται αναληθεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου